Over Ons
Bij ons heeft u de mogelijkheid om bestaande modellen te passen, die wij naar uw smaak kunnen aanpassen, of wij kunnen samen overleggen om tot een geheel nieuwe creatie te komen.
Na uw wensen te hebben op kaart gezet en na uw aanvaarding van onze prijsofferte, maken wij uw persoonlijk patroon en een eerste model in katoenen canvas zodat u de mogelijkheid heeft om het naar wens te laten aanpassen of te wijzigen.
Zodra het model op punt staat, wordt het kledingstuk vervaardigd in de stof naar uw keuze.

JACQUES DEVOS

Voorheen ontwerper en fabrikant van volledige collecties van damesmode, die verdeeld werden in de betere boetieks, is Jacques, bij verloop van tijd, geëvolueerd naar compleet op maat gemaakte en gepersonaliseerde creaties en zorgt voor het ontwikkelen en op punt stellen van patronen en modellen alsook voor de snit en het toezicht op het atelier.

PAMELA HOFFMANN

Gepassioneerd door mode, verliefd op mooie stoffen en perfect afgewerkte kleding van hoogwaardige kwaliteit, verwelkomt en adviseert Pamela de klant en ondersteunt haar bij haar keuze. Ze schenkt haar volle aandacht zowel aan degene die heel goed weet wat ze wil als aan degene die nog onbeslist is
Wij betrekken de klant graag bij het creatieproces en delen graag onze passie en onze liefde voor mooie tijdloze snitten en stoffen