Over Ons

Upsylon is de specialist van de exclusieve creaties en couture op maat van trouwjurken,  avondjurken,  cocktailkleding, kleding voor bruidssuite, mantelpakjes, en alles wat maakbaar is op gebied van couture en confectie.

J.D.2

JACQUES DEVOS

Voorheen aan het hoofd van een firma, ontwerper en fabrikant van volledige modekollekties voor dames onder het merknaam Upsylon, die verdeeld werden in de betere boetieks, is hij, bij verloop van tijd geëvolueerd naar compleet op maat gemaakte en gepersonnaliseerde creaties en staat voornamelijk in voor het ontwikkelen en op punt stellen van patronen en modellen alsook voor de snit en het toezicht op het atelier.

Thuy Mai et Pam standing NB

PAMELA HOFFMANN

Gepassionneerd door mode, mooie stoffen en perfect afgewerkte kledingstukken van hoogwaardige kwaliteit, krijgt haar levenswandel vorm na de ontmoeting met Jacques Devos, haar toekomstige echtgenoot, die reeds bedrijvig was in de wereld van de mode. Vandaag doet ze de aankoop van de stoffen. Ze ontvangt en adviseert de klanten en tekent exclusieve creaties die rijmen met de persoonlijkheid van de klant.

Zoekt u de uitzonderlijke jurk die uw persoonlijkheid weerpiegelt ? Ons professioneel team staat tot uw dienst om uw wensen te vervullen.

Upsylon